Forum klasy 1 H
wszystko o naszej 1 H
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Forum klasy 1 H Strona Główna
->
Nasze zainteresowania
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Nasza klasa
----------------
Uczniowie
Nasi nauczyciele
Sprawy klasy
Nasze zainteresowania
Ściągi
Zdjęcia
Inne tematy
----------------
Freestyle
Sport
Ściana śmiechu
Ściana płaczu
Motoryzacja
Muzyka
Inne klasy
O stronie
----------------
Regulamin
Błędy
Sugestie
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
Mateusz
Wysłany: Wto 11:53, 26 Wrz 2006
Temat postu:
tylko, ze jak cie zbanuje to ty sobie nie pogadasz
Babcia_Władzia
Wysłany: Wto 11:25, 26 Wrz 2006
Temat postu:
Sproboj pierw moich rolmposów synku to pogadamy.
Mateusz
Wysłany: Wto 11:21, 26 Wrz 2006
Temat postu:
widze, ze gosc ma poczucie humoru :> moze sie przedstawisz? albo zarejestrujesz?
Gość
Wysłany: Wto 11:20, 26 Wrz 2006
Temat postu: Babcia_Władzia
Teraz młodzież nie ma szacunku dla sztuki kulinarii
tylko im w głowach te fastfódy i inne mikrofalówki.
Mateusz
Wysłany: Wto 11:14, 26 Wrz 2006
Temat postu:
co to kącik kulinarny?
Babcia_Władzia
Wysłany: Wto 11:04, 26 Wrz 2006
Temat postu: Rolmopsy w Oleju
Babcia Władzia poleca potrawe na dziś :
Rolmopsy w Oleju:
Składniki
* 8 solonych płatów śledziowych
* 2 cytryny
* spora cebula
* 2 łyżki musztardy
* 10 ziaren pieprzu
* 2 liście laurowe
* 2 łyżki jasnej gorczycy
* olej słoneczinkowy
* 2 łyżki kaparów ( do przebrania)
Wykonanie
Śledzie moczyć 2-3 godziny często zminiając wodę., osuszyć.Cebulę obrać i posiekać. Cytryny umyć i pokroić w plasterki.Liście laurowe pokruszyć. Filety posmarować musztardą, posypać gorczycą oraz cebulą, ciasno zwinąć i spiąć wykałaczkami. Ułożyć warstwami w słoju, przekładając plasterkami cytryny, pieprzem liśćmi laurowymi. Zalać olejem wstawić do lodówki na 5-7 dni. Przed podaniem posypać kaparami.
smacznego
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin